Cold-Running 4D56 or Something Else?

Does your Mitsubishi L300 make a strange noise? Need wheel alignment specs?
User avatar
Crankshaft Culture
Posts: 39
Joined: Tue Jun 20, 2017 11:07 am
Member's Photo Album: http://www.delica.ca/Photos/
Vehicle: 1989 Delica
Location: Portland, OR
Contact:

Cold-Running 4D56 or Something Else?

Postby Crankshaft Culture » Fri Aug 11, 2017 8:21 am

It's been in the low-to-mid 30s here (90-95 F) here the last couple of weeks, and my Delica never warms up past this according to the gauge, no matter how much I drive it:

20170810_165857.jpg
20170810_165857.jpg (243.73 KiB) Viewed 74 times


Now, I've only had my Delica for a month and have only put about 300km on it. I'm glad it doesn't appear to overheat, however, I'm also a bit suspicious of the gauge. Plus, what will it be like when its 5-10 c out?

Anyhow, is this normal, and if not, what should I look for to fix it?

User avatar
Growlerbearnz
Posts: 1326
Joined: Sat Jun 26, 2010 1:58 pm
Member's Photo Album: http://www.delica.ca/Photos/
Vehicle: Delica P25W
Location: New Zealand

Cold-Running 4D56 or Something Else?

Postby Growlerbearnz » Fri Aug 11, 2017 3:06 pm

Completely normal. Try driving up a long hill, it should slowly move towards halfway, and should get no higher than 3/4.

viewtopic.php?f=94&t=17645
Something something Dark Side, something something Complete.

User avatar
Crankshaft Culture
Posts: 39
Joined: Tue Jun 20, 2017 11:07 am
Member's Photo Album: http://www.delica.ca/Photos/
Vehicle: 1989 Delica
Location: Portland, OR
Contact:

Cold-Running 4D56 or Something Else?

Postby Crankshaft Culture » Mon Aug 14, 2017 9:17 am

Much appreciated. I'll check it out.


Return to “L300 Technical”

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 1 guest