NO ROUTE FOUND !!!!!!!!

Report a bug, or request a feature...

Moderator: mark

User avatar
lrp374
Posts: 824
Joined: Sun Nov 23, 2008 9:56 pm
Vehicle: 91 Super Exceed
Location: Kamloops

NO ROUTE FOUND !!!!!!!!

Postby lrp374 » Thu Nov 05, 2015 9:39 pm

The example below is one of many I tried to use from older posts in the Technical section. Can this be fixed or is there a way around it?


No route found for "GET /re-indexing-torsion-bars-for-front-lift-4051.html"

User avatar
Mr. Flibble
Posts: 1380
Joined: Tue Nov 03, 2009 7:31 pm
Member's Photo Album: http://www.delica.ca/Photos/
Vehicle: 1995 L400 Royal Exceed
Location: Issaquah, Washington
Location: Issaquah, Washington

Re: NO ROUTE FOUND !!!!!!!!

Postby Mr. Flibble » Thu Nov 05, 2015 11:04 pm

A whole bunch of content and links seem to be missing. I have had to use google to search the forums for past posts.
Canadian living in Washington USA

User avatar
Lapprentis
Posts: 312
Joined: Sat Dec 28, 2013 6:02 pm
Member's Photo Album: http://www.delica.ca/Photos/
Vehicle: Delica L300 StarWagon 1990
Location: Quebec

Re: NO ROUTE FOUND !!!!!!!!

Postby Lapprentis » Fri Nov 06, 2015 7:38 am

YES, copy the body (Subject) of the message in the broken link, in that case:

re-indexing-torsion-bars-for-front-lift

Paste it in the forum search tool (case) and it shall show up if it is not in the first page it will be somewhere in the results. Once you found it you can put it in your favorite for future uses :o

Lapprentis :M

User avatar
FalcoColumbarius
Site Admin
Posts: 5941
Joined: Tue Jan 22, 2008 1:55 pm
Member's Photo Album: http://www.delica.ca/Photos/index.php?cat=11103
Vehicle: Delica; Chamonix GLX ('92 P25W)
Location: North Van, BC, eh?

Re: NO ROUTE FOUND !!!!!!!!

Postby FalcoColumbarius » Sun Nov 08, 2015 1:56 pm

This happened when the server changed on us and it is rather annoying. I'm actually meeting with Mark today and we are going to set in place a plan that will remedy this issue (over an undisclosed period of time). This will take a little time as it's going to be link by link as we come across them. Perhaps we will start a thread in this forum for people to post every time they come across a broken link and we can work this together and restore DC to the excellent resource site that it is.

Falco.
Sent from my smart pad, using a pen.

Seek Beauty... Image Good Ship Miss Lil' Bitchi

...... Vision without action is a daydream. Action without vision is a nightmare. ~ Japanese Proverb

User avatar
FalcoColumbarius
Site Admin
Posts: 5941
Joined: Tue Jan 22, 2008 1:55 pm
Member's Photo Album: http://www.delica.ca/Photos/index.php?cat=11103
Vehicle: Delica; Chamonix GLX ('92 P25W)
Location: North Van, BC, eh?

Re: NO ROUTE FOUND !!!!!!!!

Postby FalcoColumbarius » Sun Nov 08, 2015 9:51 pm

Okay.

After long deliberation at the Admin AGM (aka Black Bear Public House) We've figured it out. Sort of. We've sussed out the problem and now we are working around the clock (hahahahaha) toward a permanent solution.

In the meantime, for a temporary fix, should you come across one of these dead links, such as "No route found for "GET /re-indexing-torsion-bars-for-front-lift-4051.html"" ~ then do this: Look up to the address bar, replace everything after the ? (www. delica.ca/forum/viewtopic.php?) with "t=4051", which will give you: viewtopic.php?t=4051

Falco.
Sent from my smart pad, using a pen.

Seek Beauty... Image Good Ship Miss Lil' Bitchi

...... Vision without action is a daydream. Action without vision is a nightmare. ~ Japanese Proverb

User avatar
lrp374
Posts: 824
Joined: Sun Nov 23, 2008 9:56 pm
Vehicle: 91 Super Exceed
Location: Kamloops

Re: NO ROUTE FOUND !!!!!!!!

Postby lrp374 » Mon Nov 09, 2015 10:40 am

Thanks for the quick response and temporary fix Falco. That will solve my issues for now.

User avatar
lrp374
Posts: 824
Joined: Sun Nov 23, 2008 9:56 pm
Vehicle: 91 Super Exceed
Location: Kamloops

NO ROUTE FOUND !!!!!!!!

Postby lrp374 » Wed Nov 29, 2017 6:01 pm

I was just wondering if the "quick fix" is all we're going to get. It is a PITA each time this problem comes up as I need to go back to this post to find the solution. Just checking in case you've run out of things to fix or add!! :-)


Return to “Site Suggestions & General Feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest