Search found 1426 matches

by after oil
Mon Apr 30, 2018 6:36 am
Forum: WVO and Biodiesel
Topic: Any Series II L400s on WVO?
Replies: 8
Views: 3243

Any Series II L400s on WVO?

Good information. Thanks Poochike. My WVO never seems to have any fat in it.
by after oil
Tue Apr 17, 2018 7:45 am
Forum: L300 Technical
Topic: Fuel gauge, temp gauge, tach, signals, not working. SOLVED: Short in reverse switch.
Replies: 35
Views: 5457

Fuel gauge, temp gauge, tach, signals, not working

PROBLEM SOLVED Installed new reverse switch. Everything works, doesn't short when I shift in to reverse.
by after oil
Tue Apr 03, 2018 8:35 am
Forum: WVO and Biodiesel
Topic: Any Series II L400s on WVO?
Replies: 8
Views: 3243

Any Series II L400s on WVO?

Thanks Ralph
by after oil
Sun Apr 01, 2018 5:43 pm
Forum: WVO and Biodiesel
Topic: Any Series II L400s on WVO?
Replies: 8
Views: 3243

Any Series II L400s on WVO?

Oh, I know about WVO. Been running it for over a decade now. Done a half dozen conversions at least and driven over 300,000kms on it. I've got a centrifuge. The question here is if the electronic injection pump would have trouble with it.
by after oil
Sat Mar 31, 2018 7:40 am
Forum: WVO and Biodiesel
Topic: Any Series II L400s on WVO?
Replies: 8
Views: 3243

Any Series II L400s on WVO?

Haven't hear why, haven't heard of anyone's tried it. Subsequently I've read that the nothing is different at the injection end of the electronic pump so should be fine
by after oil
Sat Mar 24, 2018 10:04 am
Forum: Member Introductions
Topic: no more blood for oil!
Replies: 11
Views: 3488

no more blood for oil!

It's been ten years since that first post! Still driving the pop top L300 i got from jfarsang, and my old Chamonix is still on the road, currently living in Revelstoke.
I'm still in Powell River. It's time for me to go L400 I think.
Cheers!
Ari
by after oil
Sat Mar 24, 2018 10:00 am
Forum: WVO and Biodiesel
Topic: Any Series II L400s on WVO?
Replies: 8
Views: 3243

Any Series II L400s on WVO?

I have heard that the injection system on the Series II for some reason maybe can't take WVO. Any thoughts on this?
by after oil
Tue Feb 20, 2018 3:31 pm
Forum: L300 Technical
Topic: Fuel gauge, temp gauge, tach, signals, not working. SOLVED: Short in reverse switch.
Replies: 35
Views: 5457

Fuel gauge, temp gauge, tach, signals, not working

Well the wires are now broken off the reverse switch so I put it back in and will order new reverse switch. The wiring harness seems clean all the way through so I don't know where that short is. So we have to figure out another time
by after oil
Tue Feb 20, 2018 2:29 pm
Forum: L300 Technical
Topic: Fuel gauge, temp gauge, tach, signals, not working. SOLVED: Short in reverse switch.
Replies: 35
Views: 5457

Fuel gauge, temp gauge, tach, signals, not working

But wait! I tested for continuity again and there is continuity between the blue red wire and ground with and without the lapse connected so therefore I have to find the ground a short between the bullet connecters and the rear lamps
by after oil
Tue Feb 20, 2018 2:19 pm
Forum: L300 Technical
Topic: Fuel gauge, temp gauge, tach, signals, not working. SOLVED: Short in reverse switch.
Replies: 35
Views: 5457

Fuel gauge, temp gauge, tach, signals, not working

I took out the switch. the wires are sketchy as ^&%$#@. They're about to break off.
by after oil
Tue Feb 20, 2018 2:19 pm
Forum: L300 Technical
Topic: Fuel gauge, temp gauge, tach, signals, not working. SOLVED: Short in reverse switch.
Replies: 35
Views: 5457

Fuel gauge, temp gauge, tach, signals, not working

Tested continuity between red and blue wire and ground and there's no continuity. If I'm using a multimeter right. It's set on a little symbol that looks like a Wi-Fi symbol. The terminals are in the appropriate holes. Not getting any beeps.
by after oil
Tue Feb 20, 2018 1:46 pm
Forum: L300 Technical
Topic: Fuel gauge, temp gauge, tach, signals, not working. SOLVED: Short in reverse switch.
Replies: 35
Views: 5457

Fuel gauge, temp gauge, tach, signals, not working

If I'm using the multimeter right there's no continuity between the contacts on the switch. I guess that means the switch is faulty. Gonna get out and try to clean it up
by after oil
Mon Feb 19, 2018 6:20 pm
Forum: L300 Technical
Topic: Fuel gauge, temp gauge, tach, signals, not working. SOLVED: Short in reverse switch.
Replies: 35
Views: 5457

Fuel gauge, temp gauge, tach, signals, not working

Where is the reverse switch? Is it in the photo in the link above?

Go to advanced search